dimecres, d’octubre 25, 2006

Coffee & Cigarettes


Aqui teniu una recomanació personal.

Gran pelicula de Jim Jarmusch, de les ultimes que ha fet. Aquest autor idol de l'underground americà, ha firmat altres obres com Mystery Train, Strangers in Paradise, o la mes comercial que ha fet (lo que pasa quan veuen pasta), Broken Flowers. Es un director de culte per a molts, un farsant per altres, pero el que es segur es que no deixa indiferent a ningú.

Coffee and Cigarettes no es una historia. Ni dos. Ni tres. Son moltes histories petites que expliquen coses petites, tant com ho es una taça de cafe o un cigarro. L'unic que tenen en comú les histories es precisament aixó, el cafe i el tabac. Son histories minimalistes, cuotidianes, i algunes que (seguint la tonica de Jarmusch) freguen el surreal o estupid.

Perque no em vingueu despres plorant que la peli es una perdua de temps i demanat-me que us torni dos hores de la vostra vida que acabeu de tirar a la basura, us poso una historia de les que surten. Totes son mes o menys de l'estil, o sigui que si amb aquesta no sentiu res, o no us diu res o us entra diarrea mental, no mireu la peli. Quien avisa no es traidor.



Cada historia comença amb el titol de la mateixa. Aquesta es titula Champagne, i es algo agredolça. Disfruteu.

Perque no digueu que aquest blog no culturitza :D

Cavalery

Edit: A la pelicula, els actors que surten (famossisims tots) no fan de cap personatge, fan de ells mateixos, com si Bill Murray anes a pendre un cafe, cosa que em va sorpendre força. Alguns actors o celebritats que apareixen: Bill Murray, Iggy Pop, Tom Waits, Roberto Benigni, Cate Blanchett, RZA (raperos)...
eXTReMe Tracker