dimarts, de novembre 14, 2006

The Cat Empire


Be, crec que el blog passara a ser musical xD

Estic en plena ebullició de grups nous que m'arriben (mola aixo d'estar al taller de musics xD), i l'ultim es aquesta meravella.

The Cat Empire son una gent que no se que fan. He escoltat cinc temes, un funk, una bossanova oldschool, un son cubano i un reagee que te mueres. Per tant he decidit posarlis la etiqueta (per posarne una, per mi fan musica i punto) de Fusion, que tan agrada posar als grups que no tens ni puta idea de que fan. Son sis membres que orignialment van començar com a trio, teclat, bateria i contrabaix. Mes tard, es van unir veu, trompeta/trombo/saxo (es lo que tenen els vents, que en toques un en toques vuit, no per facil, sino per crack), i un DJ que fa scratch i varies bases electroniques.

Passen de una cançó ultra freak cantada en spanglish a un mega jazz en 7/4 de locura. Bonissim, pero sobretot, divertidissims, molt divertits. Tant si sas musica com si no. Si en saps millor t'ho passes veient les parres que fan.

Us deixo un video de una cançó de les freaks (que us sonara a pop comercial, pero nooooooo, torneu a escoltar!). El videoclip es el grup contra el seu passat sordid en un partit de basquet. Lo millor es quan es veu que l'entrenador del grup es diu S.Freud xDDD. Si sabeu angles encara es mes divertit. En aquest surten el trio de vents que solen anar amb ells de gira i el trio de ballarines que tambe els acompanyen (en directe tenen que ser tot un espectacle)




A vere qui es el guapo que arriba on arriba aquest cantant...

Per a mes inri, les bases musicals don surten cada un son increibles: el vents de Cuba, el cantant del Hip-hop, el teclista del funk, el bataca del rock, el baixista de jazz, amb aquesta mescla no m'extranya que facin aquestes locures...

I a mes de tot aixó, la pagina es molt divertida, i per al meu gust molt ben feta. Aqui teniu el link.

  • The Cat Empire

  • Disfruteulos. A, i no sigueu pirates i compreulos originals que a l'FNAC estan baratos (yo m'estoy quitando, Beak xD)

    Cavalery (me cago en los acentos)

    3 Comments:

    Anonymous Anònim diu...

    ostia, me moa mucho tio, y la web...habra q ir de visita al Gong Discos, haver si lo tienen jiji

    11/16/2006 10:52 a. m.  
    Blogger eva potter diu...

    kesta gen te molta gracia xD al final ens estaras culturalitzan a tots musicalmen ajajj

    11/18/2006 8:32 p. m.  
    Blogger BeaKManiak diu...

    Actualitzaaaa! XD

    12/01/2006 5:08 p. m.  

    Publica un comentari a l'entrada

    << Home

    eXTReMe Tracker