diumenge, de desembre 03, 2006

La Butxaca s'inaugura!


Be, doncs aixo, que despres de molts dies sense actualitzar, crec que ja tocava una entrada (esque soc algo irregular amb aquestes coses jo xD)

El dia 9 de Desembre (dissabte que be), fem una festeta al local que obrirem properament. El local es dira La Butxaca. Al cartell que veieu a dalt (l'oficial de la festa) cal afegir-hi: que tambe toquen el grup de percusió afro-brasilera WakaBums, que el carrer Motllor i Pujal es el de darrere el Hotel Urpi, i que es a Sabadell xD.

Si us heu fisat, tambe he posat links musicals a la dreta. Hi anire posan links de grups que em semblin interessants, i clar, Kanimambo hi es :P

Esperem que vingueu tots, ja que ens fa ilusió inaugurar la sala, i esperem que tingui molt bona salut. L'entrada es gratuita.

Espero veureus!

Cavalery

Edit: Us poso una mica de que va cada grup. Kin Crim-Som es un experiment, un grup que fa una especie de rock psicodelic progressiu, tot i que fusionan amb altres estils molt diversos. Dimecres Pollancres fan un reaguee-rocksteady animat, i amb missatge, Salami es un espectacle per a totes les edats de fakir-clown, i la descarga tant com Wakabums es percussió pura, portant la festa al climax. Per la gent que no podria venir a les deu i mitja: ens hi estarem fins a les 2-3 segur, es a dir, veniu quan pogueu, pero veniu xD

4 Comments:

Blogger iron-fix diu...

intentaré passar-me (Y). On és, allà on assajaveu?

12/04/2006 1:15 p. m.  
Blogger Cavalery diu...

No ven be.

Es el mateix pasillo de locals, pero no es on assajavem.

Es la porta just davant de la Sepia Verda.

A vere si us hi passeu tots, que aixi fem festa grossa xD

12/04/2006 4:16 p. m.  
Anonymous Anònim diu...

si tocan canciones de Crimson, del grupo de los 70, puede q esten bien, abra q acercarse a escuchar ! y a cerbecear !

12/06/2006 4:43 p. m.  
Anonymous Anònim diu...

ha sido muy guai, espero q todo marche bien, me ha molado el ambiente y sobre todo la musia, os lo currais, tambien molaba el precio de los quintos!

12/10/2006 7:58 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

eXTReMe Tracker