dimarts, de desembre 12, 2006

Bad Girls!



Bueno, pues despres de temps siguent molt irregular i sense posar coses de musiquilla, us poso una recomanació Disco, que ara m'esta donant per escoltar Village People, Earth Wind & Fire i companyia (Macho Men es un temazo!)

Donna Summer es una de les diosas del Disco. Us agrada Jamiroquai? La mitat de coses les treu de Donna. De fet, el video que us poso es una de les cançons mes famoses de aquesta cantat, i ha estat versionada per Jamiroquai (i de fet es un dels temes que mes li demana el públic, tot i que no es un tema seu).

La senyoreta Summer va començar de ben joveneta, al 1975, amb el disc Love to Love You Baby, que va ser com una especie de manifest de la musica Disco, juntament amb altres titols dels Bee Gees, Diana Ross o Gloria Gaynor. Especial menció a que entre el 76 i el 78 va estar a punt de ser una de les Weather Girls (les de It's raining men), pero finalment va acabar apostant per la carrera en solitari (cosa que va acertar bastant xD).

El disc que recomano es el que inclou el single de Bad Girls (tremendissim tema), i que es diu de forma homonima.

El video es un show que va oferir la cantant el 2000, amb uns quants anys mes, però amb la mateixa veu increible (me pone tonto, lo siento)

Ala, a disfrutar!




Ah, i recordeu: Compreu original anda, que el pobre artista se lo curra!! (esto es para cuando yo saque algun tiopo de disco grabacion, lo compreis xDDD )

Cavalery (los acentos estan bailando disco)

1 Comments:

Anonymous Anònim diu...

yeeh ! hace poco yo me puse a escuchar funk! tmb, es genial lebantarse por la mañana con Disco Inferno! yeeeeh por q parece q sera un gran dia! y luego lo unico q haces es estar en el PC XD, eso tambien es un buen dia, pero haciendo el bago XD

12/12/2006 8:56 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

eXTReMe Tracker