dilluns, de desembre 11, 2006

WAW!

Bueno, despres de la ressaca del pont, volia fer una entrada per celebrar el bon funcionament de la inauguració de La Butxaca.

En primer lloc, vull agrair a tothom que va poder venir el fet de presentar-se. Merci. La festa va anar de fabula, molta gent, pero mai abarrotant el local, sempre rotativa. Van passar-se unes 150-200 persones (segons organització, segons el govern, 50-60, segons el PP, 2-3, i segons el borracho de la colonia, 3000-3500). Els grups van estar molt be, uns Wakabums que va caminar molt be, un Kin Crim Som desprenent alegria, bon humor i bones maneres, una descarrega de percussió africana que va pujar a molta gent a nivell de trance (no lo del house i tecno, lo de los misticos) i uns Dimecres Pollancres (nom provisional) en estat de gracia.

Despres, vam estar punxant un ratillo de musica el Miki, el Perma el Pajaru i jo, i la gent va disfrutar bastant (quan facil es aixecar una festa amb musica disco xD). A les 5 de la matinada vam tancar la paradeta amb un gran sabor de boca.

Esperem que la sala vagi funcionant igual de be en les coses que nem fent, tant siguin festes com altres actes mes culturals.

Per acabar, posar sobre la taula que La Butxaca, de fet, es un estudi de gravació, i que si algu vol gravar coses, que vingui. Farem bons preus xD

Per gravacions i propostes de concerts, actes o festes varies, envieu un mail a:

LaButxaca@gmail.com


Cavalery

1 Comments:

Blogger BeaKManiak diu...

Felicitats a vosaltres per tenir el valor d'obrir un local així (encara que en realitat sigui un estudi de grabació) XD

Jo m'ho vaig passar molt bé, espero poder repetir d'aquí poc.

12/11/2006 6:08 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

eXTReMe Tracker